O zi din viata mea la Londra

"-Fa cunostinta cu familia mea, hai alaturate noua, mi-a zis! 
-De ce suna vocea ta asa? 
Fiindca sunt venita de 3 luni la Londra! Sunt straina, raspund. 
-Nu esti vegetariana asa? - avem aici orez cu carne si cu ardei chilii, ce-a mai ramas de la sarbatoarea de sambata! Oh, deabia am reusit sa imi prind parul de la mahmureala de ieri, continua fata! Uite, vrei niste ceai? Sau niste briose cu frisca multicolora? Pe youtube zilele astea te omoara reclamele cu Olmpiada, Politica, Viata Reginei! Sa stii ca incerc sa iti spun cat mai multe despre mine. Saptamana viitoare ma duc la o prezentare despre Olimpiada, poti sa ma insotesti daca vrei. Noi doi avem opinii diferite despre Palestina! Eu nu port hijab, sora mea poarta! Spioneaza pe toata lumea, hahahahah. Sunt o femeie frumoasa, cu un zambet larg, mereu pusa pe glume, si te-am invitat in casa mea. Tu ce ai sa ne povestesti?"

Moment in care eu ma blochez si incerc sa dispar intr-un mod cat mai politicos! Pana la urma nici nu mai conteaza de ce venisem!

---
Plimbare prin Southbank (zona de pe malul Tamisei)! 

Vad: 
-Big Ban, Westminister, o gramada de turisti care stau la coada la London Eye! 
-Un cuplu gay ia masa la una din terase si nu pot sa nu ma intreb oare tot atat de simandicos si cu talent mananca si acasa?
- 2 tipi povestesc in doua sezlonguri! Domnilor voi faceti reclama la terasa or what?
- Oameni relaxati, fete zambitoare, un bar cu un look vechi, darapanat, imi place ideea!






Aud:

-Un cuplu ce se cearta pe o banca
-Pe cei care promoveaza teatru gratuit din cadrul Teatrului National cum le explica unui grup numeros de doamne programul de vara
-Copii mici care rad bucurosi fiind puternic impresionati de Mikey Mouse si alte Statui umane!

Miros: 

-Tamisa cea imbacsita
-Parfumul waffelor tocmai coapte

Gust:

-O inghetata proasta si scumpa

---

Rasfoiesc ziarul 

-"numarul obezilor depaseste foametea din lume"
-"pastilele Vita.....m-au ajutat sa slabesc 30 de kg intr-o luna"
-"cum smecheresc londonezele sa aiba sanii mai mari: gata cu push up, acum sunt jersee ce le indeasa bine"

-"this is hot, this is not, cu Adele in prin plan" ok aici nu pot sa ma abtin, o fi ea hot not, dar se imbraca decent si are o fata frumoasa nu stiu ce va tot luati de ea! si de voce nu mai vorbesc! Ziarele astea se incapataneaza sa faca din artisti un model!

Ies la statia de metrou Walthomstow Central dupa ce injur liftul si cine l-a stricat din nou!

---

Cumpar din Asda:  rulouri chinezesti, un pachet cu Dim Sum (mancare chinezeasca), sos chili, struguri, amestec de fucte de padure, widgets (un fel de cartofi aurii), iaurturi, cascaval cu ciocolata alba si zmeura, un minibax de doze cu Cola, baghete cu verdeturi, 10 felii de bacon, 2 salate, 1 cutie sos cu creveti, spaghete x 2, 4 pulpe de pui = decontez la casa 23£

---
Ajung acasa la ora 20! 

Thanks for visiting,


Citeste toate articole despre Londra aici --> ANGLIA
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

13 comentarii:

  1. nice! mersi ca ne impartasesti clipe din viata ta.xoxooo

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim3:10 p.m.

    Draga Alicee,
    Lista ta de cumparaturi nu e sanatoasa!
    revizuieste-o sau macar pe viitor ar trebui sa o faci, pentru ca ne placi!... si stii tu alea-alea cu alimentatia si santatatea, ca esti fata isteata.
    succese!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim3:40 p.m.

    Cine era tipa? Primadata cand iti vorbea?Maaama, pai eu fugeam mancand pamantul la cat de sociabila sunt. Din punctul asta de vedere, Germania imi prieste de minune. Oamenii nu sunt prietenosi. Sunt insa sociabili si directi, nici c-as vrea mai mult!
    La partea a doua trebuie sa spun ca sunt de acord cu Anonim!
    In ultimele doua zile am mancat multe paste si pizza ca mi-a fost dor de ele, dar ghici cine trece pe raw si vitaminizare? :D Moi.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Modniza mersi de vizita

    Anonim multumesc pentru observatie. Momentan incerc sa mananc echilibrat si sa reduc dulciurile. Incerc sa introduc cat mai multe salate in programul culinar de vara, iaurturile, fructele cat mai variate, cartofi copti, fructele de mare si puiul sunt in topul listei!

    Hapi da, era prima data si m-a inebunnit!
    Si nu era prima, am mai avut o converatie de genul cu o tipa, romanca, dar ea nu stia ca si eu sunt romanca (atat mi-ar mai fi trebuit)! vorbea una intr-una, pe o engleza stalcita, tot felul de chestii despre viata ei, familia ei, in ce crede si in ce nu crede etcccc! am crezut ca innabunesc pana sa ies din metrou. Ghinionul meu (imparteam aceasi bancheta din metrou.
    Cat despre raw, urasc combinatiile nepreparate dar imi plac fructele si legumele in starea naturala, sau somonul afumat (cred ca e raw)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fotografiile sunt superbe, nu-mi pot lua ochii de la cea cu Palatul Westminster. :)
    Hm, mie mi-a placut lista ta de alimente, toate par sanatoase, light, bine, nu stiu exact cum sunt preparati acei widgets...iar Cola e Cola. :))
    Dar nu am inteles ce este acesta: cascaval cu ciocolata alba si zmeura?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, si pe mine m-a uimit asta, cascaval cu ciocolata alba si zmeura. :) Ar suna interesant, daca mi-ar placea cascavalul. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase pozele, imi place ca surprind momente dintr-o zi obisnuita... Deci daca ajung la Londra sa nu cumpar inghetata! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. pff, nu stiam ca romancele sunt asa deschise! Nici mie nu-mi plac persoanele cu care abia fac cunostinta si incep si-mi toarna amununte picante si intime din vietile lor. Sa fim seriosi, u barely know me, de ce mi-ai spune toate astea?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie mi-a placut prima poza !
    Insa m-am simtit un pic mai bine citind ca se gasesc inghetate proaste si scumpe pana si la Londra :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-a placut relatarea simturilor :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nice cascavalul acela e un fel de cascaval dulce, ca si cel cu mucegai, dar mie acela nu imi place! Cel cu ciocolata alba si bucati de zmeura da! :)
    Iar widgets ii bagi in cuptor si gata, ies deliciosi!

    Mihaela nici eu nu sunt mare fan cascaval, in tara imi plac doar 2! dar la Londra am gasit o mare varietate si chiar imi plac!

    Mira, inghetata buna nu prea au sincer! in schimb au prajituri delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana Q tipa nu era romanca! dar am dat si peste romance atat de deschise! :)

    Mihaeladm cu inghetata nu prea le au si nici nu poti sa-i condamni la cat e de frig si la cat ploua! Ei se pricep la prajituri si alte dulciuri de mancat in casa! calde, tocmai scoase din cuptor

    Miha.Ela multumesc!

    RăspundețiȘtergere