Film Last Vegas - vacanta in Las Vegas

Saptamana 105
Last Vegas (2013)

poster-last-vegas

Daca urmariti pe blog rubrica de weekend cu filme de calatorii stiti ca nu ma dau in vant dupa filmele ce au in prin plan America. Pur si simplu nu ma atrag, cred ca mi-am luat doza in copilarie si acum imi doresc sa vad altceva. Insa filmul Last Vegas m-a ademenit datorita actorilor unu si unu: Michael Douglas, Robert de Niro, Morgan Freeman si Kevin Kline.

Povestea filmului ii are ca protagonisti pe cei 4 prieteni din copilarie Billy, Paddy, Archie si Sam acum avand peste 60 de ani, imprastiati prin toate colturile Americii, fiecare cu problemele lui. Paddy duce o viata anosta dupa moartea sotiei pe care o plange din greu, Archie trebuie sa se recupereze dupa infarctul facut, Sam tanjeste dupa zilele pline de viata din tinerete, iar Billy isi refuza varsta si conditia de batran tocmai de aceea a cerut-o de nevasta pe iubita lui de 30 de ani. Cu ocazia asta le propune prietenilor sa mearga intr-o vacanta in Las Vegas pentru a retrai zilele de glorie, sa aiba parte de o petrecere pe cinste, fiind ultimul burlac.
Cu toate ca se mobilizeaza greu, in final ajung toti la destinatie si incepe distractia. Ne este prezentat un Las Vegas luxos, inima petrecerilor si a nebuniilor. Concursuri in bikini, jocuri de noroc, cluburi de noapte dar si petrecerea privata pe care baietii o organizeaza pentru Billy, plina de fast.

Cu toate ca filmul nu vine cu nimic nou si prezinta multe clisee, mi-au placut mult replicile pline de umor. De mult nu am mai ras atat de bine la un film. Am apreciat si prestatia actorilor, dar si Las Vegas-ul de pe fundal, un oras al tuturor posibilitatilor. Daca voi ajunge vreodata in America mi-ar placea sa-l includ in itinerarul meu.

filme-cu-calatorii-last-vegas

L-ati vazut? V-a placut?
Click aici pentru a vedea mai multe ->FILME CU CALATORII
 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

6 comentarii:

  1. Simona6:24 p.m.

    La ce distributie are filmul, ar fi fost culmea sa fie un film prost. Mi-au placut glumele bine echilibrate, in sfarsit o comedie cu Las Vegas pentru oameni maturi. Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am urmarit filmul, dar sper sa-l vad cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da, da. Subscriu! E un film foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am vazut, mi-a placut, tot datorita actorilor. Probabil daca ar fi fost acelasi scenariu, insa cu actori necunoscuti nu ar fi atras.

    RăspundețiȘtergere
  5. He he he, e funny filmul, l-am vazut si eu. Imi place foarte tare Michael Douglas. Nici acum la batranete nu se lasa mai prejos. Un mare actor.

    RăspundețiȘtergere