Top 5 apartamente in regim hotelier din Bucuresti

Te pregatesti pentru o vacanta sau o delegatie in Bucuresti? Iti recomand sa alegi un apartament in regim hotelier pentru a te bucura de tot confortul si facilitatile acestui tip de cazare (bucatarie proprie, locatii excelente, spatiu, intimitate, confort). Citeste ghidul facut de mine cu top 5 apartamente bune in regim hotelier din Bucuresti si alege ce ti se potriveste. Toate le gasiti pe site-ul Rocazare.ro

cazare-regim-hotelier-bucuresti-ieftin

1.Garsoniera UNIRII
Se afla pe unul din bulevardele centrale ale capitalei, la 5 minute de Piata Unirii, Centrul Vechi, statia de metro si toate zonele de interes din punct de vedere turistic. Garsoniera are o camera si o bucatarie deschisa, astfel incat simti atmosfera calda de acasa inca de la intrare. Spatiul e generos, culorile sunt vesele, mobilierul e modern, are baie cu cada pe colt si ofera toate facilitatile de care aveti nevoie. O bucatarie complet echipata (cu vesela, frigider, plita electrica, filtru de cafea, fierbator de apa, cuptor cu microunde, tacamuri). Garsoniera are un pat dublu, TV cu ecran Plat, aer conditionat, masina de spalat si o baie cu prosoape si tot ce aveti nevoie. Internetul prin wifi e gratuit. 

Pretul pe noapte in Garsoniera Unirii ( pentru doua persoane) e de:
35 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
30 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
25 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

apartament-regim-hotelier-bucuresti-unirii

2.Garsoniera COPOSU 24
Se afla intr-o zona privilegiata a Bucurestiului, la cativa pasi de Piata Unirii si de statia de metrou. Nu ezitati sa va plimbati prin Centrul Vechi pentru a va bucura de atmosfera orasului. Apartamentul e ideal pentru un sejur linistit in Bucuresti, fiindca e indreptat spre curtea din spate, fiind departe de zgomotul si agitatia specifica din centrul orasului. In plus puteti folosi parcarea din curte fara costuri suplimentare. 
Apartamentul e mobilat in stil modern, elegant si a fost acordata o atentie deosebita detaliilor pentru a va face sederea cat mai confortabila. Peretele din dormitor a fost tapetat in stil asiatic pentru a oferi o nota de rafinement locului. Camera are o biblioteca pe care puteti sa va tineti cartile, dosarele etc,  in care e integrat televizorul. Bucataria e complet utilata, are plita, vesela, tacamuri si frigider. Baia e cu cada si vi se ofera produse de ingrijire personala: gel de dus, sampon etc. Internetul prin wireless e gratuit.

Pretul pe noapte in Garsoniera Coposu 24 (pentru doua persoane) e de:

35 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
30 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
25 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

apartament-regim-hotelier-bucuresti-coposu24


3.Garsoniera DECEBAL 5
Daca ajungeti in Bucuresti in interes de serviciu si nu doriti sa stati chiar in buricul targului ci intr-o zona mai retrasa in care sa va puteti bucura de liniste pentru a va face cu succes treaba, atunci alegeti Garsoniera Decebal 5. Este un apartament cald si primitor, modern si functional perfect pentru oamenii de afaceri. Culori calde, decor delicat, multa lumina, atmosfera calda si confortabila ... Un loc pe care il poti numi cu usurinta acasa si in care te vei adapta foarte usor. Apartamentul e complet utilat si mobilat, internetul prin wifi e gratuit si are paza 24 din 24.

Pretul pe noapte in Garsoniera Decebal 5 (pentru doua persoane) e de:

39 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
34 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
30 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

apartament-regim-hotelier-bucuresti-decebal-5

apartament-regim-hotelier-bucuresti

4.Apartament UPGROUND 301 (cu doua camere)
Calatoriti cu cu copii in Bucuresti? Apartamentul Upground poate fi alegerea perfecta pentru sejurul vostru. Este un apartament frumos pentru 4 persoane, perfect pentru familii, aflat intr-un complex rezidential. Camerele sunt mobilate in stil modern, elegant. Sufrageria are o canapea extensibila in forma de L care se face un pat mare, iar in dormitor mai este un pat dublu. Apartamentul e mare si spatios, are o bucatarie deschisa complet utilata, baie moderna cu cada si cosmetice hoteliere, masa cu patru scaune, dulapuri, TV LCD, masina de spalat. Internetul prin wireless e gratuit, iar menajul se face saptamanal.

Pretul pe noapte in Apartament Upground 301 (pentru patru persoane) e de:

59 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
54 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
50 EUR rezervari mai mari de 15 nopti
apartament-regim-hotelier-upground-301


5.Apartament COPOSU 4 (cu trei camere)
Daca calatoriti cu familia extinsa, cu un grup de prieteni sau colegi de serviciu acest apartament e ideal pentru voi, fiind de 6 persoane. Apartamentul se afla in centru, aproape de Centrul Vechi, de cluburi, restaurante, cazinouri, magazine si de obiectivele turistice. Este un apartament mare, mobilat in stil modern cu o sufragerie (unde gasiti o canapea extensibila) si doua dormitoare (cu doua paturi duble). Apartamentul e complet mobilat, are TV LCD, masina de spalat vase, aer conditionat in sufragerie si internetul prin wireless e gratuit. Bucataria are plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider, vase de gatit, vesela si detergent. Apartamentul are doua bai, una mare cu cada si una cu articole sanitare. In ambele veti gasi cosmetice hoteliere (sapun, hartie igienica, sampon).

Pretul pe noapte in Apartament COPOSU 4 (pentru sase persoane) e de:

55 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti
50 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti
45 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

apartament-coposu4-bucuresti-regim-hotelier


Tu care apartament il alegi?


Un comentariu:

  1. Primul!:)
    m-ar interesa ce astfel de apartamente ar fi disponibile in cairo, dubai sau alt mare oras din orientul mijlociu...

    RăspundețiȘtergere