Vacanta ieftina in Delta Dunarii cu Genius Travel

Delta Dunarii este a doua ca marime din lume si cea mai bine conservata Delta din Europa. A fost inclusa in patrimonial UNESCO in 1991 si este unul din obiectivele turistice cu care Romania se poate mandri la nivel global. Cu toate ca visez de mult timp sa ajung in Delta Dunarii in fiecare an a intervenit ceva. Adevarul e ca mereu m-am lasat descurajata de faptul ca nu am masina sa ajung pana acolo si pe cont propriu nu mi se parea atat de usor de calatorit din Nordul Tarii. Pana acum cateva zile cand am gasit o oferta interesanta pentru un sejur in Delta Dunarii la un pret super bun (de la 349 ron) cu plecari din Bucuresti. Ploiesti sau Pitesti. Pana in Bucuresti pot ajunge intr-o noapte cu trenul sau cu microbuzul, iar de acolo se fac excursii saptamanale spre Delta Dunarii cu plecare in zilele de luni, miercuri si vineri.

delta-dunarii-vacanta-ieftina


Oferta o gasiti pe site-ul agentiei Genius Travel ->>> Sejur Delta Dunarii

Pachetul costa de la 349 ron/persoana si include: Transport cu autocarul + 2/3 nopti cazare cu mic dejun (in functie de pachetul ales) la Hotel Genius Delta Resort 3* + 2/3 cine cu specific pescaresc ( e inclus o sticla de jumatate de litru de apa si un pahar de vin) + 1/2 pranzuri ( tot asa apa si un pahar de vin inclus) transfer cu barca pana la resort + Excursie cu barca `Descopera Delta Dunarii`. Accesul la piscina exterioara, tenis de masa si badminton e gratuit, la fel si pescuitul de pe pontonele Hotelului.

De ce imi doresc atat de mult sa ajung in Delta Dunarii?

1. Pentru ca e locul ideal in care sa te incarci cu aer proaspat si energie pozitiva. Nu pot sa-mi imaginez nimic mai frumos decat un weekend in natura, relaxandu-ma pe sezolng, facand baie in piscina, plimbari pe canale, admirand rasaritul si apusul de pe ponton, jucand remi cu familia la ceas de seara.

2. Mi-ar placea sa merg cu familia, ca sa-l vad pe tata si pe Kari pescuind din barca, savurand apoi pestii la cina inconjurata de oamenii dragi din viata mea. Imi ploua in gura cand ma gandesc la un bors lipovenesc de peste.

3. Acum sa fim sinceri, nu m-as duce in Delta doar ca sa pescuiesc si sa mananc pesti. Visez sa vad natura salbatica cu care se lauda aceasta regiune asa ca as face pe exploratorul cu Kari. Copilul meu are acum 6 ani, varsta la care e foarte curios si dornic sa cunoasca cat mai multe. Delta Dunarii se mandreste cu peste 5000 de specii de plante, pasari si animale. Fara sa spunem ca e locul unde poti vedea cei mai multi pelicani din lume, dar si alte peste 300 de specii de pasari migratoare. Visez sa vad nuferi infloriti, caii salbatici din padurea Letea, micile insulite si plaje salbatice, satele pescaresti cu casele varuite in verde si albastru cu acoperisuri din stuf, barci traditionale trase la mal etc. Asadar vom avea grija sa nu uitam binoclul si apatarul foto acasa. 

4. Dintre activitatile speciale, pe langa pescuit, as mai merge si cu caiacul. E un sport excelent ce te umple de energie, dar si un mod prin care poti sa ajungi in cele mai ascunse locuri ale Deltei, vaslind in familie. In plus nu sunt multe locuri in Romania unde as putea practica acest sport, deci as profita de ocazie.

Ce ziceti mergem in Delta Dunarii?

Mai multe ponturi bune cititi aici >>>ARHIVA VACANTE IEFTINE

Urmareste vacantele ieftine ->>>Aboneaza-te prin E-mail

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol dati un Like pe pagina de Facebook, iar daca vreti sa cititi toate postarile accesati Cuprinsul blogului (click)!

Un comentariu:

  1. Foarte frumos articolul! Cred ca merg in Delta cu Genius Travel :)
    De fapt ii cunosc bine ; anul acesta le amenajam standul la Targul de turism pe 12 Martie.
    O zi buna, Alicee!

    RăspundețiȘtergere