Top 10 poze cu Malta- Instagram de calator (2)

Anul trecut am inceput cu instagramul. M-a prins repede fiindca e  e mai usor pentru mine sa postez o poza pe zi, decat sa scriu un articol pe zi. Asadar instagram a devenit coltul meu creativ de zi cu zi si m-am gandit sa impartasesc cu voi, intr-un articol saptamanal, cate 10 fotografii cu tagul #PozeleSpunPovesti. Astazi am ales Top 10 poze cu Malta. Sper sa va placa :)

Atentie! Urmareste >>> @Enciclopedia_calatorului pe Instagram si foloseste tagul #PozeleSpunPovesti pentru fotografii de vacanta cu descrieri sau citate interesante. 

top-10-poze-malta

Top 10 poze cu Malta >>> #AliceinMalta

1. {Uneori imi plac vacantele solitare, care ma poarta in locuri mai putin umblate, strazi istorice dar care au multe de spus. Portile sunt deschise, dar oare avem curajul sa batem la ele? 


 2.{Identifica ce te motiveaza si porneste motorul}



3. {Să-ţi iei crucea înseamnă să depăşeşti situaţiile pe care ţi le oferă viaţa cotidiană.} 



4. {Iubesc sa fac plimbari in natura. Simt ca ma vindeca, ma odihnesc si-mi reactiveaza toate simturile}




5. {Ce ne spunem cand nu ne vorbim?} 




6. {Lucruri extraordinare se pot vedea si pe strazi oarecare. O lectie invatata in calatorii}




7. {Nu toate calatoriile sunt menite sa te transforme. Unele o sa-ti aminteasca ce comoara pretioasa esti: unica, originala, plina de culori si emotii}



8. {Lucrurile simple ne întregesc. Suntem fiinţe cu un mecanism atât de complicat de trăire, încât avem nevoie de protejarea lucrurilor simple, de provocarea lucrurilor mărunte, de minuţiozitatea alegerilor şi de rafinamentul detaliilor care fac diferenţa.}



9. {Iarna nu-I ca vara dar poza mea reflecta luminile soarelui, umbrele de pe cladiri, o vila cu vedere la mare, palmierii din curtea casei … e clar in mintea mea azi e vara, chiar daca nu-I in colori! }



10. {Azi în sat/Parcă-i ziua mai frumoasă/Şi şoseaua-i mai voioasă/Am plecat acum cu toţii/Şi bunicul şi nepoţii/La altar, la închinat!} R.Niger




😍ps: Apreciez comentariile voastre pe blog 
si mesajele voastre in privat aliceee_traveler@yahoo.com 😍


» Urmeaza sa calatoresti in MALTA??? Citeste toate articolele aici


Mai multe ponturi bune cititi aici >>> ARHIVA VACANTE IEFTINE

Urmareste vacantele ieftine ->>> Aboneaza-te prin E-mail
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol dati un Like pe pagina de Facebook, iar daca vreti sa cititi toate postarile accesati Cuprinsul blogului (click)!

5 comentarii:

  1. prima poza, impreuna cu descrierea, e favorita mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac toate. Finalmente, am facut si eu un cont de Instagram si te-am gasit acolo. Frumoasa activitate ai avut si ai, stiu ca scrisesei despre Insta mai demult. Eu am refuzat sa fac contul pentru ca abia fac fata doar cu blogul si Facebook, nu mai vroiam sa imi mai fac de lucru tot in online. Este mult mai usor de lucrat pe instagram, e adevarat...m-a convins copilul. Insa nu stiu cum sa le tin in paralel, e greu cu prea multa activitate in online. Mi-au placut foarte mult si textele ce iti insotesc fotografiile. Ma bucur ca ai reinceput sa scrii si ca am ajuns si eu pe-aici...a trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut. Si te felicit pentru anul plin de calatorii pe care l-ai avut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela
      Intr-adevar este greu cu toate in paralel, dar cu o organizare foarte stricta reusesc sa fac fata :). Pt instagram imi pregatesc in weekend toate fotografiile pt saptamana viitoare si apoi doar le postez. E vorba despre multa munca, dar imi place mult Instagram si m-a prins inca de cum mi-am facut contul.

      Ștergere
  3. Anonim6:32 p.m.

    Mulțumim mult pentru informații!

    RăspundețiȘtergere